Här får Malin en skön behandling

Här får Malin en skön behandling

Behandlingsrummet

 Ansiksmassage med ansikzonterapi

En sagolik behandling som är väldigt avslappnande och du ligger varmt och skönt. Jag masserar ansiktet med kärleksfulla händer, och varvar med lätta tryck på zonterapipungter. Du får dra två stycken Doftkort som kommer med budskap vad du behöver känslomässigt .Dom dofterna gör jag en härlig oljeblandning på, som jag masserar med ,och som du också får med dej hem. Behandlingen är bra mot Stress , Huvudvärk, Magproblem, Värk i kroppen av olika slag.  Den är framförallt förebyggande , skänker ny ork, och balanserande för hela kroppen.
Vetenskapen säger att kroppen är ett elektromagnetiskt fält igenomkorsat av elektromagnetiska strömmar. Det område som varje ström täcker kallas zon, och har direktkontakt med inre organ, körtlar och nervbanor. Den zonen aktiveras med massage och tryck.
Du stiger upp med ny  energi, glittrande ögon och ett frescht ansikte.

80 minuter  750 kr kr

Ansiksbehandling med färska vilda örter

En skön behandling där jag rengör ditt ansikte varsamt med ekologiskt salt som rengör på djupet, och som blandas med  färska vilda örter för årstiden,  som passar just din hy. Därefter en ekologisk lera som ansiksmask , den masserar jag in och trycker lätt på Zonterapipungter i ansiktet som behandlingen ovan. Jag avslutar med en fin ekologisk rosencreme. Du stiger upp vital, ren och  fresch som en nyponros .

80 min  750kr kr

Ring eller maila för att boka

Varmt välkommen /yvonne