Startar med nya grupper i höst- 21

Hjärtligt välkommen!

Varje deltagare är betydelsefull för mig och det är viktigt att du känner dig trygg och omhändertagen. Jag Jobbar med stor passion och glädje i alla pass och varierar mina pass utifrån magkänsla och många års erfarenhet/ Yvonne Edmark

OBS se filmer och recensioner vad deltagare upplever längre ner.

YogaGlädje

Yogan som jag utför är delvis utformad av Ulrica Gulz och heter HoliYoga och betyder att vi kan se helheten inom oss själva. YogaGlädje är något jag själv har utformat utifrån erfarenhet och inspiration av andra yogaformer ex.  Yinyoga. Jag väver även in insikter och kunskap om vad som är bra för kroppen på olika sätt, ex. Zonterapi, chakrasystemet, örter m.m.www.holiyoga.se

YogaGlädje passar alla och du behöver inte ha några obalanser/problem för att delta. Den är i första hand bra för att hitta tillbaka till sig själv, att få en egen stund och att hitta lust och glädje tillsammans och i vardagen.

Den är speciellt bra för dig som har besvär av följande, allt eller något av det:

 • Värk och stelhet.
 • Cirkulationsproblem.
 • Högt blodtryck/Lågt blodtryck.
 • Stress.
 • Restless legs.
 • Sömnbesvär
 • Oro och ångest.
 • Klimakteriebesvär,  PMS
 • Utmattad/utbränd.
 • Bra för att hitta tillbaka till dig själv, få slappna av och att hitta lust och glädje i livet.
 • Stärker självkänslan.

Jag anpassar rörelser efter deltagarnas behov och många av rörelserna /positionerna kan lika bra göras sittande på stol, det är ofta deltagare som gör efter behov.

YogaGlädje är mjukt dynamisk. Vi jobbar till skön musik med mjuka yogarörelser som varsamt töjer  kroppen och mjukar upp inre organ, men också lite styrkeövningar. Andningsövningar för att få en djupare andning och syresätta kroppen för att orka mer i vardagen. Meditation där du sitter eller ligger ner och bara slappnar av, lyssnar och följer med till berättelser eller ord, att bli medveten om sitt inre.  Sångmeditation/chanting  där vi ljudar till  sång och musik, vibrationer som påverkar vårt energisystem till läkning . Vi ligger på mjuka ullmattor och använder filt kuddar och bolster  efter behov.

Jag Guidar under tiden vi gör rörelser vad dom är bra för, och jag brukar också dela med mig av olika hälsotips vad det gäller mat , örter och tips på hur vi kan tänka i vardagen med hjälp av mindfulness och mental träning m.m.

Kom som du är!  släpp kamp och prestation. I nyfikenhet och närvaro kommer du närmare dig själv, läker dig själv och skapar förutsättningar för ett gott liv. Kom gärna för att prova ett pass och se om det passar dig. Se längre ner vad deltagarna upplever.

Följer Folkhälsomyndighetens restriktioner.

Torsdagar 09.00-11.00 ca 12 gånger. Pris 2.100 kr  Max 8 deltagare.

Tisdagar 09.00-10.30.  8 gånger  1.080 kr.  Max 8 deltagare.

Film. Lite förklaring och Yoga inspiration av mig från 2015. Klicka HÄR 

.

DansYoga flow

Här har jag låtit den mjuka flödande Dansen och Yogan mötas på ett sensuellt och flödande sätt. Mjukt och lugnt gungar vi igång höfter, mjukar upp bål och flödande armar, står på mjuka ullmattor och gör sköna rörelser till orientalisk musik och sköna trummor m.m. Vi gör även några mjuka stretchövningar på mattan och avslutar alltid med vila under filten. Skönt pass för att känna glädje , mjuka upp kroppen ,hitta en djupare andning , få bättre kroppsuppfattning, släppa värk och spänningar, stärker självkänslan. Passar alla, inga förkunskaper krävs. Efter varje pass får var och en dra ett kort ur inspirationskorten för personlig utveckling. Film längre ner och  recensioner från kunder.

Vad kan passet ge dig?

 • Mjuka upp kroppen.
 • Hitta avslappning.
 • Stärka självkänslan.
 • Kroppshållning och kroppslära.
 • Hitta mer lust  i vardagen.
 • Känna mer glädje i vardagen.
 • Få mer ork i vardagen.
 • Härlig gemenskap.
 • Hälsotips i vardagen.

DansYoga se Film.

Dans Yoga Film (klicka på den)

Vad tycker deltagarna om YogaGlädje ?

-Välbefinnande, glädje, insikt i mycket, beroendeframkallande 🙂

För mig är det är sätt att få slappna av, ladda energi och få lära mig saker om naturen och vad den ger oss. Träffa människor som man känner att man mår bra tillsammans med. Dansyogan är ett fantastiskt sätt att lära känna sig själv i sin egen kropp, bli trygg och våga släppa loss. Alla skulle prova på detta🥰Pia

-Energi, lärdomar, blir skönt tom i kroppen, mindre stressad i vardagen, mycket bra gruppsamvaro. Fantastisk ledare inspiratör och glädjespridare, kunnig suger åt mig allt./ Gro Björkung.

-Cirkulation i kropp o själ, fina diskussioner, Andning o avslappning. Torsdagarna är heliga!

-Glädje, avslappning, mjukare kropp och knopp. Helt underbart !Älskar detta!  Glädjen med dig som ledare gör mig glad efter varje pass. Härlig musik./Margot Myren.

-Längtar till varje torsdag.Tycker gruppen är kanonbra, skön harmoni , ingen gång är lik den andre, välkomnande med alla ljus som lyser,Alla måsten lämnar vi utanför dörren.tycker att passen är bra avvägda med mycket som kommer med sång, rörelser och avslappning. / Gudrun Jansson.

-Min mage fungerar bättre, blir vän med min kropp, avslappning, orkar mer i vardagen. Första gången jag tycker det ger något att vara med i en grupp. Yvonne ger mycket av sig själv, ger glädje att våga, ger inspiration./ Else-Marie.

-Har fått verktyg att inte ha ont längre, hittat mer inre balans. Tycker du är härligt positiv yvonne , man blir glad av att komma hit. Du pratar om intressanta ämnen och man lär sig nya saker och blir också påmind./Monica Nilsson.

-En underbar stund mitt i veckan. Glädje som räcker fram till nästa pass.Insikt att man inte är ensam med tankar och olika känslor. framför allt total avkoppling./Maria Myren.

-Glädje, lekfullhet och nyfikenhet. Släppa kontrollen och istället känna tillit.

Vad tycker deltagarna om DansYogan ?

-Härliga rörelser som hjälper mig just nu i min värkande krop. Gillar tempoökningen.Skönt med vila och meditation, stort behov av det. Ledare= du är fantastisk ! vilken glädje du delar, bra mix av glädje, allvar, prat och rörelser./Lena Svensson.

-Avslappning, ny energi, värme, kärlek, gemenskap. Man går alltid härifrån med glädje och värme i kroppen. Här släpper jag alla tankar och vardagsbestyr och är bara här och nu och är i mig själv. DansYoga är något jag kan rekommendera alla. Du är fantastisk kärleksfull och omtänksam. Bjuder på dig själv och är personlig, det gillar jag. Du inspirerar och lär ut på ett enkelt och intressant sätt./ Natalie

-När När lyckokänslan infinner sig i hela kroppen då är det underbart !händer tyvärr inte alla gånger men det beror då på hur jag mår. Kroppskännedom- känslan av att kunna gå inåt har blivit lättare. Glädje att komma hit. När jag pratar om DansYogan för andra får jag en lyckokänsla i kroppen. Gillar dig som ledare, du utstrålar glädje och energi ”oftast” ”blink ” ”ler”.Du är duktig på att hitta bra musik. Jobbigt ibland när vi fått ljudchocker när musiken varit för hög bara (puss puss) /Maria Karlsson.

-Mycket energi och självkänsla i mig själv, känner att jag kommit väldigt  långt och vill tacka dig yvonne för det.

-Det ger mig otroligt styrka, ett inre lugn och stor glädje. Detta är min fristad! något jag längtar efter varje vecka och som lyfter mig mer och mer.

Tisdagar 17.30-19.00  12 gånger.  Pris: 1.560 kr.  Max 8 deltagare.

Måndagar 17.30-19.00  8 gånger  pris: 1.040 kr.  Max 8 deltagare. Fortsättning efter 8 gånger vid önskemål.

ViloYoga

ViloYoga/Restroativ Yoga

Här får du stanna upp i vardagen, få en djup avslappning och lägga dig ner på mjuka mattor och stora kuddar som stöder kroppen och ligga i några få enkla behagliga positioner en länge stund.Ger bättre sömn.Kroppen får en chans att komma ner i djupare avslappning , lugnar sinnet och ger en bättre sömn. passar alla. Se vad deltagarna upplever längre ner på sidan.

Vad tycker deltagarna om ViloYogan ?

Sköna stunder i total avslappning/Helen Gidelöv

-Lugn i kroppen så jag klarar av en vecka till.Behaglig röst att lyssna på./ Maria Hahlin

-Rörlighet, ro, smidighet. kunskap som jag tror mig har fått hjälp till snabbare rehabilitering /Ros-Marie.

-Ro, påfyllning av energi, stillhet, lugn, ”egen stund” Det ger mig mer än vad jag kan beskriva med ord./ Kim Larsson

-Lugn o ro , lyx för mig själv,( Korten som vi drar med klok text varje vecka )är tankeväckande. Minna Sainio

-Jag längtar till varje pass som ger mig inre ro. Sover dåligt men efter viloyogan sover jag så bra. Passet ger mig det jag vill ha. Du är underbar som ledare.

Vad tycker deltagarna om DansGlädje ?

-Danspassen ger mig kraft och glädje !

-Även om jag är trött o sliten går jag i väg för då får jag energi o kraft igen.

-Härlig gemenskap, skön musik. känner mig väldigt glad o avslappnad efteråt.

-Kravlösa rörelser som mjukar upp min kropp och gör mig glad.

Frågor och Anmälan

Via Telefon 070-3578801 eller mail edmark@live.se

Du får gärna ringa och fråga mig om du undrar över något.

Varmt välkommen / Yvonne Edmark  Yoga och Dans ledare Livsinspiratör.

Kom Lust och Fröjd Kursgård Hedehult 4 68191 Kristinehamn.

Bankgiro 104-3145  Swish 1231224369

bild 45

dans2

dans1