Passen som är på Kom Lust och fröjd hösten 2018

 

DansGlädje  ”Lyckockicken”   Måndagar kl 17.30-19    pris 8 gånger 1.040 kr   ”Dropp in ” i mån om plats 170 kr.

Enkla kravlösa roliga dansrörelser/steg till en skön takt som flamenco, rock, salasa m.m. Passet ger glädje,skratt,energi och kondition. släpper spänningar och värk och stärker andningen. Inga förkunskaper krävs. Efter varje pass får var och en dra ett kort ur inspirationkorten för veckans personligt medelande

HoliYoga  ”Hitta ro i sinne o kropp”   Måndag kl 19.30-21  8 gånger.  pris 1.040 kr Dropp in i mån om plats 170kr

En lugn och väldigt mjuk Yogaform med enkla men kraftfulla Yogaövningar där passen kan vara lite stående, sittande eller liggande på mjukt underlag. Andningsövningar, sång/ljudande och meditation/vila. För stela kanske värkande stressade kroppar, för att hitta ett inre lugn och mjuka upp både kropp och sinne utan krav och prestation. Skänker avslappning och ny energi i vardagen. Passar alla och inga förkunskaper krävs. Du gör passet utifrån det du klarar av.Efter varje pass får var och en dra ett kort ur inspirationkorten för veckans personligt medelande.

HoliYoga  ”Hitta ro i sinne o kropp”  Torsdagar  kl 09-11.  Ingen Dropp in.   15%rabatt för heltidspensionär och heltidssjukskriven. 8 gånger 2 tim. pris 1.360 kr

Här är ett lite längre Yogapass som passar alla men som är anpassat mer till dig som kanske har mycket värk och är stel stressad och ev. utmattad/utbränd. Vi gör Andningövningar, enkla kravlösa mjuka Yoga övningar på mjukt underlag, stretchar kroppen mjukt, sjunger/ljudar, meditatation/vila. Efter varje pass får var och en dra ett kort ur inspirationkorten för veckans personligt medelande.

 GudinneDans  ” Mer lust o glädje i livet ”  Tisdagar 17,30-19   pris 8 gånger 1.040 kr ”Dropp in” i mån om plats 170 kr.

Här har jag låtit den mjuka flödande Dansen och Yogan mötas på ett sensuellt och flödande sätt. Mjukt och lugnt gungar vi igång höfter, mjukar upp bål och flödande armar, står på mjuka ullmattor och gör sköna rörelser till orientalisk musik och sköna trummor m.m. Vi gör även några mjuka stretchövningar på mattan och avslutar med vila  Passar alla, inga förkunskaper krävs. Efter varje pass får var och en dra ett kort ur inspirationskorten för veckans personliga medelande.

ViloYoga/RestroativYoga ” Äntligen vila”  Tisdagar kl 19.30-21  pris 8 gånger 1.040 kr.  ”Dropp in ” i mån om plats 170 kr.

Här får du stanna upp i vardagen, få en djup avslappning och lägga dig ner på mjuka mattor och stora kuddar som stöder kroppen och ligga i några få enkla behagliga positioner en länge stund.Ger bättre sömn.Kroppen får en chans att komma ner i djupare avslappning , lugnar sinnet och ger en bättre sömn. passar alla.

Läs o se mer nedan.

Anmälan/frågor till mig 0703-578801  yvonne

• Energigivande pass

• Avslappnande pass

• Kärleksfullt pass

• Glädjande pass

Jag jobbar med stor passion och glädje i allt jag g

ör och varierar mina pass efter magkänsla uppmärksamhet och många års erfarenhet. Varje deltagare är betydelsefull för mig och det är viktigt att du känner dig trygg och omhändertagen och att vi alla har en vänlig inställning till varandra så att vi känner oss trygga, då kan vi gå på djupet i oss själva och läka oss på riktigt. Det är också väldigt viktigt med och humor, det gör att vi kan släppa spänningar och känna glädje. Väl mött /Yvonne

HoliYoga film

Klicka HÄR för att se en film med rörelser av mig om Holistisk Yoga.

 HoliYoga

Holi Yoga betyder Holistisk Yoga och betyder att vi kan se helheten inom oss själva. Den är utformad av Ulrica Gulz  www.holiyoga.se

HoliYoga passar alla, och är speciellt bra för dig som har besvär av följande, allt eller något av det: stress, värk, oroligt, sover dåligt, stelhet,  klimakteriebesvär, eller är utmattad/utbränd . Bra för att hitta tillbaka till dig själv och till att hitta lust och glädje.

Holi Yoga är mjukt dynamisk. Vi jobbar till skön musik med mjuka yogarörelser som varsamt töjer  kroppen, och mjukar upp inre organ, men också lite styrkeövningar. Andningsövningar för att få en djupare andning och syresätta kroppen, orka mer i vardagen. Meditation där du sitter eller ligger ner och bara slappnar av, lyssnar och följer med till berättelser eller ord, att bli medveten om sitt inre.  Sångmeditation/chanting  där vi ljudar till  sång och musik, vibrationer som påverkar vårt energisystem till läkning .Vi jobbar efter chakrapsykologin som stärker upp ditt inre, och du blir mer medveten om dig själv i kropp och sinne.  Vi ligger på mjuka ullmattor och använder kuddar och filt efter behov när vi är inomhus, ute liggunderlag och filt.

Kom som du är!  släpp kamp och prestation. I nyfikenhet och närvaro kommer du närmare dig själv, läker dig själv och skapar förutsättningar för ett gott liv. Kom gärna för att prova ett pass och se om det passar dig.

Välkommen / Yvonne

Anmälan

Via mail eller telefon 0703578801.

Du får gärna ringa och fråga mig om du undrar över något

Varmt välkommen / yvonne edmark  Holi Yogalärare och livsinspiratör.

HoliYoga på Torsdagar 09.00 – 10.30

Föranmälan och förfrågningar till 070-3578801

Betalning 1.300 kr är lika med anmälan till Bankgiro 104-3145  Kom Lust och Fröjd  eller Swish 1231224369  begränsat antal platser.

Hjärtligt välkommen !  /Yvonne 

Så här tycker mina deltagare att Yogan har påverkat dem.

-Yogan har givit mig mer balans i tillvaron  -Fått ett lugn i kroppen.  -Lärt mig känna min kropp.

-Jag har hittat min andning.  -yogan har givit mig hjälp i min sjukskrivning.

-yogan har räddat mitt liv i min sjukskrivning.

-Jag har hittat tillbaka till lust o glädje.

Läs mer på www.holiyoga.se

GudinneDans

Dans Yoga Film (klicka på den)

GudinneDans ( före detta DansYoga)  är en blandning mellan mjuka orientaliska sensuella rörelser och mjuka yogarörelser ( se film ) Jag vill gärna inspirera till dans, känna glädje, mjuka upp kroppen,Hitta in i kroppen och få bättre kroppsuppsmedvetenhet, hitta djupare andning, koppla av, få bättre sömn, sätta fart på cirkulation och måbrahormonerna m.m.  Inga förkunskaper krävs.

Vi gör mjuka sensuella rörelser stående och med små steg  på mjuka ullmattor.Vi ljudar och sjunger till mantran , mediterar och avslutar alltid med en liggande vila.

Tisdagar kl 17.30-19.00  10 gånger 1.300 kr   Kom gärna och prova först 130kr

Prova på och förfrågningar  070-3578801 yvonne edmark

Så här tycker mina deltagare att GudinneDansen har påverkat dom.

-Jag släpper allt och går in i mig själv.Känner glädje,hittar min inre energi.

-Glädje,lugn, kvinnlighet-sensualism. styrka

-Glädje, kärlek, avslappning, kroppskännedom, gemenskap. Att få stänga ute vardagen och bara vara.

-Ro i kropp o själ, glädje, inre lugn, mod, skratt. Att få njuta.

 

DansGlädje ”Lyckokicken”

Jag har under flera år haft dans hos mig till olika härliga rytmer. Jag gör danserna själv och rörelserna är enkla, kravlösa, roliga och passar alla. Dansen ger mig stor glädje och styrka, och får mig att känna mej lite ”vild & Crazy” det är en härlig känsla som jag vill inspirera andra till att få känna.

 Passen börjar med uppvärmning sedan rörelser ,steg och känsla som är alltifrån kraftfulla till mjuka och sensuella. Avslutar med stretching. Rörelserna kravlösa o passar alla. 

Dansen ger dej = Mycket skratt och glädje i grupp,  Smidighet , Energi , Självförtroende,  Ja den stärker varje liten cell i din kropp.

Vi dansar på Måndagar kl 17.30-19.00

253

Så här tycker mina kunder om DansGlädje

– Dansen betyder för mej glädje från topp till tå , magen känns fylld med fjärilar

– Att få träffa härliga kvinnor i total prestigelös miljö

– Att få påfyllning av välbehaglig energi.  Kram/ Carin

– Dansen och yogan har gett mej bra gemenskap, förbättrat självförtroende. Våga vara en stark Kvinna .Inspiration till annat i livet. Bli mer kroppsmedveten, mjukare i kroppen. Kram /Lena

Se en liten filmsnutt från en dansuppvisning som vi hade 2012 , ganska långt ner i min facebooklogg yvonne edmark.

bild 45

dans2

dans1