Varje deltagare är betydelsefull för mig och det är viktigt att du känner dig trygg och omhändertagen. Jag Jobbar med stor passion och glädje i alla pass och varierar mina pass utifrån magkänsla och många års erfarenhet/ Yvonne Edmark

 

Hjärtligt välkommen till Passen våren 2019

 

DansGlädje  ”Lyckockicken” 

Måndagar kl 19.30-21.00    pris 12 gånger 1.560 kr   ”Dropp in ” i mån om plats 170 kr.

Enkla kravlösa roliga dansrörelser/steg till en skön takt som flamenco, rock, salasa m.m. Passet ger glädje,skratt,energi och kondition. släpper spänningar och värk och stärker andningen. Inga förkunskaper krävs. Efter varje pass får var och en dra ett kort ur inspirationkorten för veckans personligt medelande. Se vad deltagarna upplever längst ner på sidan.

 

HoliYoga  ”Hitta ro i sinne o kropp” 

 Måndag kl 17.30-19.00 12 gånger .  pris 1.560 kr kr Dropp in i mån om plats 170kr

En lugn och väldigt mjuk Yogaform med enkla men kraftfulla Yogaövningar där passen kan vara lite stående, sittande eller liggande på mjukt underlag. Andningsövningar, sång/ljudande och meditation/vila. För stela kanske värkande stressade kroppar, för att hitta ett inre lugn och mjuka upp både kropp och sinne utan krav och prestation. Skänker avslappning och ny energi i vardagen. Passar alla och inga förkunskaper krävs. Du gör passet utifrån det du klarar av.Efter varje pass får var och en dra ett kort ur inspirationkorten för veckans personligt medelande.

OBS se film längre ner och vad deltagarna upplever.

HoliYoga   ”hitta ro i sinne o kropp”

Torsdagar  kl 09-11.  Ingen Dropp in.   15%rabatt för heltidspensionär och heltidssjukskriven. 12 gånger  2 tim. pris 2.040 kr.

Här är ett lite längre Yogapass som passar alla men som är anpassat mer till dig som kanske har mycket värk och är stel stressad och ev. utmattad/utbränd. Vi gör Andningövningar, enkla kravlösa mjuka Yoga övningar på mjukt underlag, stretchar kroppen mjukt, sjunger/ljudar, meditatation/vila. Efter varje pass får var och en dra ett kort ur inspirationkorten för veckans personligt medelande. OBS se film längre ner och vad deltagarna upplever.

 

DansYoga   ”mer lust o glädje i livet”

Tisdagar 17,30-19   pris 12 gånger 1.560 kr ”Dropp in” i mån om plats 170 kr.

Här har jag låtit den mjuka flödande Dansen och Yogan mötas på ett sensuellt och flödande sätt. Mjukt och lugnt gungar vi igång höfter, mjukar upp bål och flödande armar, står på mjuka ullmattor och gör sköna rörelser till orientalisk musik och sköna trummor m.m. Vi gör även några mjuka stretchövningar på mattan och avslutar med vila  Passar alla, inga förkunskaper krävs. Efter varje pass får var och en dra ett kort ur inspirationskorten för veckans personliga medelande. OBS se film längre ner och vad deltagarna upplever.

 

ViloYoga/Restoativ Yoga   ”äntligen vila ”

Tisdagar kl 19.30-21  pris 12 gånger 1.560 kr.  ”Dropp in ” i mån om plats 170 kr.

Här får du stanna upp i vardagen, få en djup avslappning och lägga dig ner på mjuka mattor och stora kuddar som stöder kroppen och ligga i några få enkla behagliga positioner en länge stund.Ger bättre sömn.Kroppen får en chans att komma ner i djupare avslappning , lugnar sinnet och ger en bättre sömn. passar alla. Se vad deltagarna upplever längre ner på sidan.

Film HoliYoga

Klicka HÄR för att se en film med rörelser av mig om Holistisk Yoga.

HoliYoga

Holi Yoga betyder Holistisk Yoga och betyder att vi kan se helheten inom oss själva. Den är utformad av Ulrica Gulz  www.holiyoga.se

HoliYoga passar alla, och är speciellt bra för dig som har besvär av följande, allt eller något av det: stress, värk, oroligt, sover dåligt, stelhet,  klimakteriebesvär, eller är utmattad/utbränd . Bra för att hitta tillbaka till dig själv och till att hitta lust och glädje.

Holi Yoga är mjukt dynamisk. Vi jobbar till skön musik med mjuka yogarörelser som varsamt töjer  kroppen, och mjukar upp inre organ, men också lite styrkeövningar. Andningsövningar för att få en djupare andning och syresätta kroppen, orka mer i vardagen. Meditation där du sitter eller ligger ner och bara slappnar av, lyssnar och följer med till berättelser eller ord, att bli medveten om sitt inre.  Sångmeditation/chanting  där vi ljudar till  sång och musik, vibrationer som påverkar vårt energisystem till läkning .Vi jobbar efter chakrapsykologin som stärker upp ditt inre, och du blir mer medveten om dig själv i kropp och sinne.  Vi ligger på mjuka ullmattor och använder kuddar och filt efter behov när vi är inomhus, ute liggunderlag och filt.

Kom som du är!  släpp kamp och prestation. I nyfikenhet och närvaro kommer du närmare dig själv, läker dig själv och skapar förutsättningar för ett gott liv. Kom gärna för att prova ett pass och se om det passar dig. Se längre ner vad deltagarna upplever.

DansYoga se Film.

Dans Yoga Film (klicka på den)

DansYoga  är en blandning mellan mjuka orientaliska sensuella rörelser och mjuka yogarörelser ( se film ) Jag vill gärna inspirera till dans, känna glädje, mjuka upp kroppen,Hitta in i kroppen och få bättre kroppsuppsmedvetenhet, hitta djupare andning, koppla av, få bättre sömn, sätta fart på cirkulation och -måbrahormonerna m.m.  Inga förkunskaper krävs.

Vi gör mjuka sensuella rörelser stående och med små steg  på mjuka ullmattor.Vi ljudar och sjunger till mantran , mediterar och avslutar alltid med en liggande vila.

 

Resentioner-utdrag från deltagarnas upplevelse.

DansGlädje

-Danspassen ger mig kraft och glädje !

-Även om jag är trött o sliten går jag i väg för då får jag energi o kraft igen.

-Härlig gemenskap, skön musik. känner mig väldigt glad o avslappnad efteråt.

-Kravlösa rörelser som mjukar upp min kropp och gör mig glad.

HoliYogan

-Välbefinnande, glädje, insikt i mycket, beroendeframkallande 🙂

-Många värdefulla tips och råd om min kropp o själ. otroligt mycket energi när jag går hem.

-Hittar ett lugn, självförtroende, blir mjukare.

-Hittar inre ro, gemenskap, ny andning, ny syn på mig själv, djupare avslappning.

-Glädje, lekfullhet och nyfikenhet. Släppa kontrollen och istället känna tillit.

DansYogan

-Mycket energi och självkänsla i mig själv, känner att jag kommit väldigt  långt och vill tacka dig yvonne för det.

-Jag längtar efter lyckoruset jag får på dansyogan, glädjen som vi har tillsammans håller i sig i flera dagar.

-Glädje, får vara mig själv för en stund, känna värme. Ger mig mycket.

-Glädje, energi. En stund att landa i sig själv för avslappning och släppa allt runt mig.

-Det ger mig otroligt styrka, ett inre lugn och stor glädje. Detta är min fristad! något jag längtar efter varje vecka och som lyfter mig mer och mer.

ViloYoga

-Lugn och harmoni i kroppen och huvudet. Rofylld känsla, lär mig slappna av.blir medveten om kroppen. Släppa smärta.

-Jag längtar till varje pass som ger mig inre ro. Sover dåligt men efter viloyogan sover jag så bra. Passet ger mig det jag vill ha. Du är underbar som ledare.

-Vila i mig själv. Fri från tankar som far runt.

-Svårt att beskriva men jag får lättare o lättare att slappna av för varje gång.

 

Frågor och Anmälan

Via Telefon 070-3578801 eller mail edmark@live.se

Du får gärna ringa och fråga mig om du undrar över något.

Varmt välkommen / Yvonne Edmark  Holi Yogalärare och livsinspiratör.

Kom Lust och Fröjd Kursgård Hedehult 4 68191 Kristinehamn.

Bankgiro 104-3145  Swish 1231224369

bild 45

dans2

dans1