Det är viktigt för mig att du känner dig välkommen. Alla mina pass gör jag med stor inlevelse och uppmärksamhet för att var och en ska hitta avslappning och känna sig bekväm . Att alla har en vänlig inställning till varandra så att vi känner oss trygga,då kan vi gå på djupet i oss själva och läka oss på riktigt. Det är också väldigt viktigt med och humor, det gör att vi kan släppa spänningar och känna glädje.

Väl mött /yvonne

Energigivande pass   Avslappnande pass   Kärleksfullt pass   Glädjande pass

HoliYoga film

klicka HÄR för att se en film med rörelser av mig om Holistisk Yoga.

HoliYoga

Holi Yoga betyder Holistisk Yoga och betyder att vi kan se helheten inom oss själva. Den är utformad av Ulrica Gulz  holiyoga.se

HoliYoga passar alla, och är speciellt bra för dig som har besvär av följande, allt eller något av det: stress, värk, oroligt, sover dåligt, stelhet,  klimakteriebesvär, eller är utmattad/utbränd . Bra för att hitta tillbaka till dig själv och till att hitta lust och glädje.

Holi Yoga är mjukt dynamisk. Vi jobbar till skön musik med mjuka yogarörelser som varsamt töjer  kroppen, och mjukar upp inre organ, men också lite styrkeövningar. Andningsövningar för att få en djupare andning och syresätta kroppen, orka mer i vardagen. Meditation där du sitter eller ligger ner och bara slappnar av, lyssnar och följer med till berättelser eller ord, att bli medveten om sitt inre.  Sångmeditation/chanting  där vi ljudar till  sång och musik, vibrationer som påverkar vårt energisystem till läkning .Vi jobbar efter chakrapsykologin som stärker upp ditt inre, och du blir mer medveten om dig själv i kropp och sinne.  Vi ligger på mjuka ullmattor och använder kuddar och filt efter behov när vi är inomhus, ute liggunderlag och filt.

Kom som du är!  släpp kamp och prestation. I nyfikenhet och närvaro kommer du närmare dig själv, läker dig själv och skapar förutsättningar för ett gott liv. Kom gärna för att prova ett pass och se om det passar dig .

Välkommen / yvonne

ANMÄLAN: via mail eller telefon 0703578801.   Du får gärna ringa och fråga mig om du undrar över något

Varmt välkommen / yvonne edmark  Holi Yogalärare och livsinspiratör.


HoliYoga på Torsdagar 09.00 – 10.30

Föranmälan och förfrågningar till 070-3578801

Betalning 1.300 kr är lika med anmälan till Bankgiro 104-3145  Kom Lust och Fröjd  eller Swish 1231224369  begränsat antal platser.

Hjärtligt välkommen !    Yvonne

HoliYoga film

klicka HÄR för att se en film med rörelser av mig om Holistisk Yoga.

Så här tycker mina deltagare att Yogan har påverkat dem.

-Yogan har givit mig mer balans i tillvaron  -Fått ett lugn i kroppen.  -Lärt mig känna min kropp.

-Jag har hittat min andning.  -yogan har givit mig hjälp i min sjukskrivning.

-yogan har räddat mitt liv i min sjukskrivning.

-Jag har hittat tillbaka till lust o glädje.

Läs mer på www.holiyoga.se

DansYoga

Dans Yoga Film (klicka på den)

DansYoga  är en blandning mellan mjuka orientaliska rörelser och mjuka yogarörelser ( se film ) Jag vill gärna inspirera till dans, känna glädje, mjuka upp kroppen,Hitta in i kroppen och få bättre kroppsuppsmedvetenhet, hitta djupare andning, koppla av, få bättre sömn, sätta fart på cirkulation och måbrahormonerna m.m.  Inga förkunskaper krävs.

Vi gör rörelser stående och på mjuka ullmattor.Vi ljudar och sjunger till mantran , mediterar och avslutar alltid med en liggande vila.

Tisdagar kl 17.30-19.00  10 gånger 1.300 kr   Kom gärna och prova först 130kr

Prova på och förfrågningar  070-3578801 yvonne edmark

bild 37

Dans

Jag har under flera år haft dans hos mig till olika härliga rytmer. Jag gör danserna själv och rörelserna är enkla, kravlösa, roliga och passar alla. Dansen ger mig stor glädje och styrka, och får mig att känna mej lite ”vild & Crazy” det är en härlig känsla som jag vill inspirera andra till att få känna.

 Passen börjar med uppvärmning sedan rörelser ,steg och känsla som är alltifrån kraftfulla till mjuka och sensuella. Avslutar med stretching. Rörelserna kravlösa o passar alla. 

Dansen ger dej = Mycket skratt och glädje i grupp,  Smidighet , Energi , Självförtroende,  Ja den stärker varje liten cell i din kropp.

Vi dansar på Måndagar kl 17.30-19.00 och Tisdagar 09.00-10.30

BETALNINGSINFORMATION

När din betalning har kommit oss tillhanda så registreras du som anmäld till kursen eller föreläsningen, och en plats är reserverad för dig. Betalningsbekräftelsen skickas ut till dig via telefon eller mail.

Du kan betala till Kom Lust och Fröjd  via bankgiro 604-3145 eller Swish nr. 1231224369  (skriv ditt namn, telefonnr. och vad du betalar för)

Återbud

Ingen återbetalning för föreläsningar eller kurser medges. Mot uppvisning av läkarintyg återbetalas kursavgiften minus administrationsavgiften på 200 kr.

253

Så här tycker mina kunder

-Dansen betyder för mej glädje från topp till tå , magen känns fylld med fjärilar – Att få träffa härliga kvinnor i total prestigelös miljö -Att få påfyllning av välbehaglig energi.  Kram/ Carin

Dansen och yogan har gett mej bra gemenskap, förbättrat självförtroende. Våga vara en stark Kvinna .Inspiration till annat i livet. Bli mer kroppsmedveten, mjukare i kroppen. Kram /Lena

Yogan har gett mej ett lugn som jag inte har haft tidigare, samt naturligtvis mer rörlighet i leder o muskler. /Kerstin

Se en liten filmsnutt från en dansuppvisning som vi hade 2012 , ganska långt ner i min facebooklogg yvonne edmark.

En danskväll med Belldanse ,härliga rytmer !glada tjejer!

Fröjdekväll med belldanse !

bild 45

248

dans2

dans1

Dansuppvisning på Christinornas sommarfest på Kom Lust o Fröjd -12