Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 9DF0F984-94C7-4E08-A7D6-F941527940EC-862x1024.jpeg

I bland kan vi behöva hjälp och stöttning i livet. Kanske har du tappat riktning i livet, arbetsproblem, har kärleksbekymmer, känner sorg, kanske vill du känna en större mening i ditt liv och få hjälp med det som lyfter upp och tar dig framåt.

Ett sätt kan vara att gå till ett medium som kan vägleda och stötta till den inre kompassen, som att gå till en andlig coach så vill Jag inspirera dig till att vara den som är du, vad just du är bra på och tryggt hitta din väg framåt i trygghet och att du ska känna dig stärkt när du går hem.

Vi är också alla omgivna av kärleksfulla vänner i andliga dimensioner: anförvanter nära och kära på andra sidan och andliga väsen och dom vill väldigt gärna hjälpa oss.

Jag bjuder in dom och även din inre guide och min inre guide och förmedlar alltid ljust och lättsamt med stor inlevelse och kärlek det dom har att säga och utifrån dina frågeställningar. Använder också ev. tarotkort/symbålkort.

Om du inte har frågor så förmedlar jag dom budskap som kommer till mig.

Jag förmedlar inte sjukdom eller död.

Jag jobbar alltid under sekretess- för god etik och för din trygghet. 11 års erfarenhet.

Varmt välkommen till en fin stund/ Yvonne

Välkommen in att boka. Finns det ingen tid som passar kan du prova ringa eller sms mig för en annan tid. Tel. 070-3578801.

60 min. 700 kr.

Boka tid

OBS👍

Medial Vägledning över telefon via Boka tid (ovan)
Du ringer bokad tid och betalar efter vägledning.
30 min. 395 kr.

Varmt Välkommen till en fin stund /Yvonne Edmark

RECENSIONER

”Yvonne har en stark intuition och en fin kontakt med andevärlden. På ett tryggt sätt guidar hon och förmedlar budskap som hjälper människor att finna glädje, hopp och sin livsväg. Att få hjälp att se hinder och potentialen, att få tröst i att ens nära som lämnat jordelivet ändå finns för att hjälpa oss.” Anne 

”Mycket trevligt och varmt bemötande av Yvonne vid Medial vägledning!  Fick ny energi och en del att fundera över efter sessionen så nu återstår bara att invänta hennes förmedlade från mina ”guider” om förändring i livet❤ Rekommenderar varmt Kom Lust och Fröjd”🌞Anna

”När man står och trampar i vardagen och livet känns bara grått och tråkigt, ska man åka till Yvonne. Inte bara att hon ger en värme och vägledning i livet. Utan jag får ett sådant otrolig, magisk känsla och ett lugn i kropp och själ när man går där i från” / Gro. 


”Vid mitt första samtal med Yvonne fylldes jag av hennes fantastiska energi och kloka ord. Jag upplevde att Yvonne tillsammans med andevärlden gav mig stöttning, bekräftelse och vägledning i en just då otroligt svår och jobbig situation. Sedan dess har jag varit där vid ytterligare två tillfällen, och kommer garanterat att återkomma. Yvonne får mina varmaste rekommendationer” ❤️ / Ida


”Under åren som jag gått hos Yvonne på vägledning har jag fått till mig att allt som sker har en mening. Det har hjälpt mig att och se på mina tankar och det som händer i livet runt mig från olika håll. Jag har vuxit som människa för att jag med Yvonnes hjälp tagit till mig hur jag är och hur jag kan välja att tolka det jag möter.
Både bra och mindre bra saker kan göra att man tar en annan väg. Om jag inte känner igen det som sägs skriver jag ner eller spelar in samtalet med Yvonne och sedan kan man gå tillbaka och lyssna/läsa för att landa i det och se ett samband. Kommer fortsätta med vägledning som en naturlig del i livet.”
Pia


”Jag ser vägledning hos Yvonne som en fin gåva med ny kraft, energi och glädje.
Vägledningen ger mig nytt hopp om en ljusare framtid och är samtidigt en bekräftelse på det jag redan upplever.
En härlig, positiv och inspirerande stund för bara mig ♥️/Lena.