Andliga möten

Vi är alla omgivna av kärleksfulla vänner i andliga dimensioner: anförvanter och andliga väsen.Det här är en timme då jag förmedlar dem till dig i en ljus och andaktsfull atmosfär. Om du önskar träffa en anhörig eller vän som gått bort så berättar du vem du vill träffa när du bokar tid. När du sedan kommer tar du med dig ett foto på den personen. Jag kan inte ge några garantier för att den personen gästar oss, men jag gör mitt allra bästa och oftast så går det bra. Våra vänner på ”andra sidan” kommer med hälsningar, ljus, kärlek, hopp och inspiration.Det är väldigt givande, kärleksfullt och vackert att få förmedla vad de har att säga.

1 timme 650 kr.

Jag jobbar alltid under sekretess- för god etik och för din trygghet.

Medial vägledning

Med hjälp av mina Gudinnekort, inspirationskort eller tarotkort hjälper jag dig med vägledning i livet.Det kan handla om kärlek, arbete, hälsa, familj, dina inre potentialer eller annat som hör livet till. Vi kan arbeta förutsättningslöst utifrån vad du behöver kring särskilda frågeställningar som du har.Om du inte har några frågor vägleder så får korten visa vad du kan behöva få till dig i ditt liv. Jag vill inspirera dig att vara den du är och vill vara, och att komma framåt i livet.

1timme 650 kr.

Healing

En skön och avslappnande stund där jag ger dig healing och samtidigt tar emot en del information om vad du behöver här och nu. u ligger bekvämt och jag ger dig healingen under tystnad. Sissionen avslutas med att jag förmedlar den informationen som jag fått till mig.

1 tim 650 kr.

Prästinna/Ceremoniledare

Jag är utbildad Prästinna och i det ingår att arbeta med våra förmödrars läkekonst, helande växter/örter, kristaller, energimedicin m.m. Hantverkets läkande effekt. Läran om naturen och medial vägledning. Arbetar även med Ceremonier/Ritualer.

Jag utför

Namngivning       Giftemål        Begravning      Förnyelse av löften   och andra övergångar m.m.

Jag återkommer med mer information angående Ceremonier.

 

 

 

Jag lägger gudinnekort för HelenaIMG_4364OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Brasan som ofta är tänd

Brasan som ofta är tänd