Andliga möten

Vi är alla omgivna av kärleksfulla vänner i andliga dimensioner: anförvanter och andliga väsen.Det här är en timme då jag förmedlar dem till dig i en ljus och andaktsfull atmosfär

. Om du önskar träffa en anhörig eller vän som gått bort så berättar du vem du vill träffa när du bokar tid. När du sedan kommer tar du med dig ett foto på den personen. Jag kan inte ge några garantier för att den personen gästar oss, men jag gör mitt allra bästa och oftast så går det bra. Våra vänner på ”andra sidan” kommer med hälsningar, ljus, kärlek, hopp och inspiration.Det är väldigt givande, kärleksfullt och vackert att få förmedla vad de har att säga.

1 timme 690 kr.

Jag jobbar alltid under sekretess- för god etik och för din trygghet.

Medial vägledning

Med hjälp av mina Gudinnekort, inspirationskort eller tarotkort hjälper jag dig med vägledning i livet.Det kan handla om kärlek, arbete, hälsa, familj, dina inre potentialer eller annat som hör livet till. Vi kan arbeta förutsättningslöst

utifrån vad du behöver kring särskilda frågeställningar som du har.Om du inte har några frågor vägleder så får korten visa vad du kan behöva få till dig i ditt liv. Jag vill inspirera dig att vara den du är och vill vara, och att komma framåt i livet.

1 timme 690 kr.

Prästinna/Ceremoniledare

Jag är utbildad Prästinna och Lövjerska. I det ingår det att arbeta med våra förmödrars läkekonst i naturens tjänst och föra vidare gammal kunskap om helande växter/örter, kristaller, energimedicin m.m. Även hantverkets läkande effekt . Arbeta med ceremonier/ritualer.

Jag utför

Namngivning

Giftemål

Begravning

•Förnyelse av löften och andra övergångar m.m.

Jag återkommer med mer information angående Ceremonier.