Läs om kommande kurser i vår och sommar -2021 under ”på gång”

Upplevelse kvällar/dag.

Kom och mys på Kom Lust och Fröjd med ditt kompisgäng, möhippan, afterwork eller fira någons födelsedag m.m.

Vissa av eventen kan jag även ta med ut till er om så önskas.

Ni kan välja på dom här olika paketen som kan kombineras med övernattning (se längre ner)

Lyxpaketet 3 tim.

Spa kväll med tunna/bastu. Sitt och njut i badtunnan till glittrande marschaller, spraket från brasan, goda snittar och en läskande örtdryck. Ta en kalldusch och kliv in i bastun till härliga dofter tillsammans med en renande och skön ansiktsmask. Innan ni tar på kläderna smörjer ni kroppen med ”tusen och en natt” en kroppsolja. En kväll för gemenskap, rosiga kinder och en avslappnad kropp. Lägg till övernattning och kvällsmat. (se längre ner)

Pris: 450 kr./per. Ink. plocktallrik, dryck, ansiktsmask och kroppsolja. 8 personer.

Magisk kväll 3 tim.

En kväll som brukar vara populär där jag pratar lite om spirituell andlighet och vi gör en kort meditation för att öppna upp för andlig energi. Under tiden vi fikar får var och en dra kort ur tarotleken för personlig vägledning som jag tolkar på ett lättsamt och inspirerande sätt. Även uträkning av det personliga årskortet.

En kväll som berör och som brukar bli inspirerande och spännande med mycket skratt, men även sköna samtal om det vi inte alltid ser. Boka gärna in en övernattning. (se längre ner)

Pris: 350 kr./st. Minst 5 pers. Högst 10 pers.

HoliYoga 2,5 tim.

En kväll med dina vänner där vi gör en skön mjuk Yoga intill brasan. Jag guidar till mjuka stretchövningar som passar alla på mjuka mattor till skön musik. Lite andningsövningar och en längre vila med kudde och filt, där du får följa med i en berättelse. Efteråt är fikat uppdukat och ni kan umgås och mysa. Boka gärna in en övernattning (se längre ner)

Pris: 290 kr./pers. Minst 5 personer. Högst 10.

DansYoga 2,5 tim.

Läs deltagares referenser i menyn.

Här står vi på mjuka mattor och jag guidar med stor glädje och inspiration till sköna enkla rörelser som alla kan vara med på. En blandning av rörelser till sprudlande 80 tal, magdansliknande orientaliska rörelser och till sköna afrikanska trummor. Vi avslutar med lite stretch och vila under filt. En sprudlande kväll som brukar ge en ”partykänsla” mycket skratt och en mjuk kropp. Fika och gemenskap efteråt, boka gärna övernattning.

Pris: 290kr./pers. Minst 5 pers. Högst 10 st.

Workshop Naturlig Skönhet 3 tim.

En sprakande kreativ kväll/dag då jag inleder med att prata lite om naturlig skönhet, vårdande oljor och eteriska doftoljor och dess egenskaper både fysiskt och psykiskt. Efter det får ni göra egna ekologiska härliga produkter.

Lyxig Ansikskräm med mycket fukt och näring.

Ljuvlig Parfymolja med eteriska naturliga doftoljor efter egen smak. ex. sensuell, uppiggande , lugnande m.m.

Kyssen. Läppbalsam för torra läppar med doft o smak från naturliga doftoljor.

Pris: 850kr ink. Ingredienser och recepthäfte. Lättare fika.

Bokas minst en vecka innan kurs. Minst 5 pers. högst 8st.

Föredrag Husapoteket 2,5 tim.

Som örtpedagog pratar jag med stor passion och glädje om gammal och ny klokskap. Hur vi har använt örter m.m från vårt skafferi eller från naturens skafferi med stor framgång för vårt välbefinnande. För att förebygga eller bota oss från olika obalanser och sjukdomar. Jag anpassar efter årstid, på våren till sen höst pratar jag och visar på dom färska vilda växterna i vår natur. Vid vintertid mer om torkade växter och kryddor. Som zonterapeut sedan många år tar jag också med lite tips om var man kan trycka på händer för olika åkommor.

Vässa pennan! Mycket tips och råd från lång erfarenhet.

Vad kan vi använda mot trötthet, värk i kroppen, huvudvärk, sömnproblem, klimakteriebesvär, prostatabesvär, magproblem, cirkulationsbesvär, oro och depression m.m

Ni får smaka det som är både gott och nyttigt.

Örtte, ”örtsupen” smoothie, örtsmör m.m.

Pris: 350kr/pers. Minst 7 st.

Bokas minst 5 dagar innan

Örtvandring/Skogsbad 2,5 tim.

Som örtpedagog har jag en förkärlek till naturen det ”vilda vackra”

Att ta vara på det som växer runt knuten och är dessutom ”gratis”.

Vi går en bit upp mot Hedehultskogen och efter vägen pratar jag om ett antal vilda växter, hur vi kan använda dom i maten, hur vi gör egna mediciner, och hur vi skapar naturliga skönhetsmedel och vad naturen betyder mer för oss. En skön och rolig stund med mycket kunskap och inspiration som brukar vara väldigt omtyckt.

Vid dåligt väder kan vi vara i kurslokal.

Vässa pennan även här! Mycket tips och råd efter egen lång erfarenhet.

Pris: 250kr. Ink. örtinformationshäfte och recept. Minst 6 st. personer.

Kom gärna med egna önskemål så skräddarsyr vi er vistelse. Tel. 0703-578801. edmark@live.se

Hjärtligt Välkommen !

Yvonne Edmark.

Örtvandring och Skogsbad.

Jag är örtpedagog och har en förkärlek till naturen och det ”vilda vackra” ,att ta vara på det som växer runt knuten och dessutom är gratis. Jag tar er med ut på en liten,  eller längre vandring i skogen, där jag pratar om ett tiotal växter. Jag ger tips och råd på hur vi kan använda dem som mat ,medicin och skönhetsmedel. En skön och rolig kväll/dag med kunskap och inspiration som brukar bli väldigt omtyckt.

 

 

.

bild68

Glädje

Spänning

•Skönhet

Gemenskap

Magiska stunder

Avslappning

•Skratt

Inre skönhet

Glädjetårar

Här nedan är bilder tidigare örtvandringar och reportage i Hemmets veckotidning 2013.

Min Örtvandring i skogen9bild 9

bild 7Här är vi på väg till den djupa skogen för att kolla mer vilda växter mmBerit i bakar vilt till 28 hungriga vandrareHär pratar jag om Nässlan "Naturens Drottning" som går att prata om hur länge som helst .m Här dansar älvornaMor i kö till tunnbrödssmaket

 

 

Sammarbetar ibland med Studiefrämjandet i Kristineham.

Bagarstugan örtvandring men nybakat tunnbröd  år 2012