Jag är örtpedagog och har en förkärlek till naturen och det ”vilda vackra” ,att ta vara på det som växer runt knuten och dessutom är gratis. Jag tar er med ut på en liten,  eller längre vandring i skogen, där jag pratar om ett tiotal växter. Jag ger tips och råd på hur vi kan använda dem som mat ,medicin och skönhetsmedel. En skön och rolig kväll/dag med kunskap och inspiration som brukar bli väldigt omtyckt.

Örtvandringarna brukar jag lägga ut på facebook ”Kom Lust och Fröjd” sida och även här under menyn ”På gång” Se bilder längre ner.

Fröjdekvällar

Fröjdekvällarna är magiska kvällar med inspiration, ny kunskap, gemenskap, glädje, och sinnerlighet. Varje kväll har sitt eget tema ,som t.ex. skönhet ,dans, andlighet, yoga m.m..Som deltagare får du lyssna , prova på , samtala, och fika. i bland är det jag Yvonne  som leder kvällen, och ibland kommer en inbjuden gäst och delar med sej av sin kunskap.

Fröjdekvällarna brukar jag lägga ut på facebook ”kom lust och fröjd” sida och under rubrik ”På gång”

Om ni är en grupp som vill komma ,hör av er så ordnar jag en fröjdekväll för er .

Jag samarbetar också med Studiefrämjandet i Värmland .

bild6899

fröjdekväll med Dans m.m

 

BETALNINGSINFORMATION

När din betalning har kommit oss tillhanda så registreras du som anmäld till kursen eller föreläsningen, och en plats är reserverad för dig. Betalningsbekräftelsen skickas ut till dig via telefon eller mail.

Du kan betala till Kom Lust och Fröjd  via bankgiro 604-3145 eller Swish nr. 1231224369  (skriv ditt namn, telefonnr. och vad du betalar för)

Återbud

Ingen återbetalning för föreläsningar eller kurser medges. Mot uppvisning av läkarintyg återbetalas kursavgiften minus administrationsavgiften på 200 kr.

Gädje   Spänning   skönhet  Gemenskap   Magiska stunder   Avslappning   skratt   Inre skönhet   Glädjetårar

Tisdagsdansen704

 

 

Här nedan är bilder tidigare örtvandringar och reportage i Hemmets veckotidning 2013.

Min Örtvandring i skogen9bild 9

 

 

bild 7Här är vi på väg till den djupa skogen för att kolla mer vilda växter mmBerit i bakar vilt till 28 hungriga vandrareHär pratar jag om Nässlan "Naturens Drottning" som går att prata om hur länge som helst .m Här dansar älvornaMor i kö till tunnbrödssmaket