Läs om kommande kurser i vår och sommar -2021 under ”på gång”

Fröjdekvällar

Kom och mys på Kom Lust och Fröjd med ditt Kompisgäng, Möhippan, Arbetsgänget eller fira någons födelsedag m.m.

Ni kan välja på dom här olika paketen som kan kombineras med övernattning (se längre ner)

Lyxpaketet 3 tim.

Spa kväll med tunna/bastu. Sitt och njut i badtunnan till glittrande marschaller, spraket från brasan, goda snittar och en läskande örtdryck. Ta en kalldusch och kliv in i bastun till härliga dofter tillsammans med en renande och skön ansiktsmask. Innan ni tar på kläderna smörjer ni kroppen med ”tusen och en natt” en kroppsolja. En kväll för gemenskap, rosiga kinder och en avslappnad kropp. Lägg till övernattning och kvällsmat. (se längre ner)

Pris:

Magisk kväll 3 tim.

En kväll som brukar vara populär där Jag pratar lite om spirituell andlighet och vi gör en kort meditation för att öppna upp för andlig energi. Under tiden vi fikar får var och en dra kort ur tarotleken för personlig vägledning som jag tolkar på ett lättsamt och inspirerande sätt.Även uträkning av det personliga årskortet.

En kväll som berör och som brukar bli inspirerande och spännande med många och skratt, men även sköna samtal om det vi inte alltid ser. Boka gärna in en övernattning. (se längre ner)

Pris: 350 kr.

Vänskap och vila 2.5 tim.

En kväll med dina vänner där vi gör en skön mjuk Yoga intill brasan. Jag guidar till mjuka stretchövningar som passar alla på mjuka mattor till skön musik. Lite andningsövningar och en längre vila med kudde och filt, där du får följa med i en berättelse. Efteråt är fikat uppdukat och ni kan umgås och mysa. Boka gärna in en övernattning (se längre ner)

Pris: 300 kr. kr.

Vänskapskicken 2,5 tim.

Här står vi på mjuka mattor och jag guidar med stor glädje och inspiration till sköna enkla rörelser som alla kan vara med på. En blandning av rörelser till sprudlande 80 tal, magdansliknande orientaliska rörelser och till sköna afrikanska trummor. Vi avslutar med lite stretch och vila under filt. En sprudlande kväll som brukar ge en ”partykänsla” mycket skratt och en mjuk kropp. Fika och gemenskap efteråt. Boka gärna övernattning.

Läs deltagares referenser i menyn.

Pris: 300 kr.

Ring eller skriv gärna för frågor och bokning.

Kom gärna med egna önskemål så skräddarsyr vi er vistelse. Tel. 0703-578801. edmark@live.se

Hjärtligt Välkommen !

Yvonne Edmark.

Örtvandring och Skogsbad.

Jag är örtpedagog och har en förkärlek till naturen och det ”vilda vackra” ,att ta vara på det som växer runt knuten och dessutom är gratis. Jag tar er med ut på en liten,  eller längre vandring i skogen, där jag pratar om ett tiotal växter. Jag ger tips och råd på hur vi kan använda dem som mat ,medicin och skönhetsmedel. En skön och rolig kväll/dag med kunskap och inspiration som brukar bli väldigt omtyckt.

 

 

.

bild68

Glädje

Spänning

•Skönhet

Gemenskap

Magiska stunder

Avslappning

•Skratt

Inre skönhet

Glädjetårar

Här nedan är bilder tidigare örtvandringar och reportage i Hemmets veckotidning 2013.

Min Örtvandring i skogen9bild 9

bild 7Här är vi på väg till den djupa skogen för att kolla mer vilda växter mmBerit i bakar vilt till 28 hungriga vandrareHär pratar jag om Nässlan "Naturens Drottning" som går att prata om hur länge som helst .m Här dansar älvornaMor i kö till tunnbrödssmaket

 

 

Sammarbetar ibland med Studiefrämjandet i Kristineham.

Bagarstugan örtvandring men nybakat tunnbröd  år 2012