Zonterapi ,eller reflexiologi, är en av de äldsta metoderna för självläkning för kroppen.

Zonterapin är bra för ryggont ,värk i kroppen av olika slag , allergi, förstoppning, magkatarr,huvudvärk, urinvägsbesvär m.m   (( och självklart är behandlingen förebyggande och välbefinnande för hela kroppen ))

 

Vi har zoner på hela kroppen som hör till inre organ ,blodomlopp, nervbanor ,körtlar,kotor m.m.  En av de huvudsakliga områdena är händer och fötter där vi har zoner som vi själva kan aktivera genom att gå barfota ute, och arbeta med händerna . Det här var något vi gjorde mer förr i tiden, och när människan började ta på sej skor så försvann den naturliga zonterapin.  Gifter i kroppen lagras speciellt i fötternas nervändar, och blir till grus och kristaller som förhindrar blodgenomströmningen och hindrar energiflödet till  det område zonen hör, det blir en obalans som kan bli ett sjukdomstillstånd.  Med Zonterapins tryck och massage, bryts kristallerna ner och rensas ut ,cirkulationen är i gång och en självläkning kan ske.

Så här går behandlingen till

Du ligger ner ,det ska vara behagligt och avslappnat. Jag masserar och trycker på ett behagligt sätt på  fötter och underben, och känner av obalanser ,svullnad, grus och  kristalliseringar . Behandlingen är väldigt skön och efteråt kan du känna av att hela kroppen har blivit behandlad. Du kan bli trött, och det är bra att ta det lugnt efteråt.

Jag jobbar även enbart med ansiktet som är lika effektiv,och liknar ansiksmassagen med healing, som du kan läsa om under menyn.

 

Zonterapi fötter 60 min  650 kr    (längre behandlingstidtid första gången, och om du behöver gå flera antal gånger kan det vara kortare behandlingstidtid, och var  5 gång   50% rabatt .

Zonterapi ansikte  (samma som ovan )

Varmt välkommen