Här kommer det som hittills är planerat på Kom Lust och Fröjd Kursgård.

5 Maj  Feel Good dag i Gullspång (fullbokad)   Evenemang  Holiyoga facebook

16 Maj  Magisk kväll i skogen.   info längre ner

25 Maj  Grönt och skönt -en dag bara för dig   info längre ner

 

16 Maj Magisk kväll i skogen

där vi för fjärde året i rad tar oss upp till den magiska platsen i Hedehultskogen. Vi sitter runt elden på bänkar och fällar och Lena Sjöström och jag spelar trumma, vi ljudar i stämmor och sjunger visor. Vi gör tillsammans en Önskeceremoni enligt attraktionslagen där var och en får skriva ner på lappar för sig själv först något du vill göra dig av med eller ändra på i ditt liv och sedan  bränna upp lappen, sedan önskar vi in något och skriver ner och sparar med hem. Varje år ingår något nytt inslag som inte är klart ännu. Fikakorgen går runt med bröd och ost m.m. och var och en tar med sig något att dricka. Elden, skogen och det vi har skapat i gemenskap gör att vi går hem med en skön känsla i både  kropp o själ.

Torsdag 16 Maj Kl 19-21.30

Pris: 295 kr.   Ta med varmt på ryggen gärna en filt och eget kaffe/te. och en skön inställning till en fin kväll.

Anmälan senast senast 10 maj till 070-3578801.

25 Maj Grönt och skönt- en dag för dig.

Vi börjar dagen med att gå en bit upp i skogen i det gröna sköna, och efter vägen  plockar vi växter för att göra fina ansiktsprodukter under förmiddagen som du får med dig hem. Jag pratar om en del av naturens växter hur vi kan använda dem som skönhetsprodukter men även för det gröna husapoteket. Ni får en ”vårsup” utav mig som är laddad med klorofyll och som stärker varje liten cell i din kropp !   Vi vandrar tillbaka till gården där vi tillreder våra örter till fina kroppsprodukter och när det blir lunch serveras en fantastisk god nässelsoppa med tilltugg. Vi avslutar dagen på ullmattorna med några enkla sköna rörelser med mer energi eller mindre energi beroende på behovet och dagsformen i gruppen. Avslutar med en lång vila som alltid är lika välkommet av deltagarna i mina pass. Jag läser någon vacker text eller att ni får följa med i en skön meditation.Som alltid är någon kortlek med tex, inspirationskort eller mina skogsväsen som lämnar ett meddelande till var och en innan ni går hem.

Är det dåligt väder är vi på Gården och inne.

Lördag 25 Maj Kl 10.00 – 15.00    Pris: 550 kr. inklusive artiklar till skönhetsprodukter som ni ska göra. Lunch  ingår och  är gluten och laktosfri.

BOKA TIDIG RABATT  INNAN 11 MAJ OCH DU BETALAR =450 kr.

Anmälan senast 22 maj.  sms/tel 0703578801.

Ta med litet sittunderlägg, block och penna för tips och recept. Liten tom glasburk Ca 2 dl. 2 dl rapsolja.

Välkommen till en garanterat härlig dag förkunskap gemenskap inspiration lust och glädje !

Här är vi på väg till den djupa skogen för att kolla mer vilda växter mm