Lördag 14 November kl.10.00-16.30

Släpp vardagen med kanske bekymmer och krav, en kropp som värker eller så bara kom till en ”feel good” dag med en påse ”gott och blandat” med lugn o ro, avslappning, kravlösa rörelser, få sträcka ut, kunskap, njutning, glädje, vila, skratta och hämta ny energi, väcka upp din inre glöd.

Yogaglädje

Med stor glädje och entusiasm bjuder jag in till en dag intill brasans sken. Där du ska få känna dig omhändertagen och trygg och inga förkunskaper krävs. Något som andra kan säga om mig är att jag guidar från sprudlande glädje till djup avslappning, och det är så jag tänker att vi behöver hantera livet lite, att gå från att behöva vara aktiva och ”jobba på” till att kunna ”slappna av” totalt. Det är något vi behöver få balans på i vardagen.

Vi står på mjuka yogamattor och utför enkla rörelser för hela kroppen där vi mjukt gungar igång höfter, flödande armar, till skön musik och sedan går ner på mattan och kravlöst sträcker ut och töjer varsamt i yinyoga. Allt till skön musik.

Under tiden jag guidar pratar jag om vad rörelserna gör med oss och vad dom är bra för. Det är viktigt att det är tillåtande mjukt och kärleksfullt. Vi har så mycket krav och spänningar i vardagen, så det är tillräckligt att bara andas och mjukt töja varsamt och inkännande för att kroppen ska kunna släppa på spänningar och få igång flöden i kroppen.

Andningsövningar ingår och ofta någon mantrasång. Vi avlutar med en lång vila där ni ligger under filten, och jag läser något vackert till mjuk musik. Som en sagostund och som brukar vara väldigt populärt på mina pass.

Vi håller hela tiden till på mjuka ullmattor med kuddar som stöder kroppen vid behov, och jag anpassar hela tiden rörelserna efter deltagarna.

Du får tanketips, hälsoråd och rörelser med dig hem.

Vila till sköna toner och berättande/hitta ditt inre ljus.

Här blir det en längre vila där jag guidar dig till att hitta ditt inre ljus , din inre kraft som vi alla har, men som vi ibland glömmer bort. Verktyg som du kan använda i vardagen.

Du får följa med som i en saga till mitt berättande och sköna ljud och toner/musik. Brasan värmer skönt och du får ligga bekvämt på dom mjuka ullmattorna på kuddar och under filt.

Det krävs ingen förkunskap det ska vara enkelt och skönt och en sån här stund brukar vara absolut favoriten på Kom Lust och Fröjd.

Lunch och fika lagad med kärlek, vegetariskt, laktos och glutenfritt.

Pris: 750 kr inkl. Mat och fika.

Max deltagare 10 st. Vi tar eget ansvar, håller avstånd och är friska.

Anmälan görs till tel/sms 070-3578801. Anmälningsavgiften är 250 kr, betalas in till swish 1231224369 och är din garanti till plast och är inte återbetalningsbar. Resterande summa 500kr betalas in senast 11 november. Hela summan betalas tillbaka vid inställt evenemang.

Lördagens program 14/11-20

Kl. 10.00 välkomstinformation till en kopp te.

Kl. 10.30-12.30 Yogaglädje.

Kl. 13.00 Lunch.

Kl. 14.30-15.15 Vila till sköna toner och berättande.

Paus

Delning och avslutning.

Kl. 16.30 Hemgång

Varmt välkomna!

Kom Lust och Fröjd Kursgård. Hedehult 4, Kristinehamn, 68191

edmark@live.se

Inspiratör och guide, Yvonne Edmark

Medarrangör och dotter Myrra Edmark

Tillbaka