Resentioner-utdrag från deltagarnas upplevelse.

HoliYogan

-Tog kontakt med kom Lust och Fröjd för några år sedan när jag drabbades av utmattningdepression och stress. att få komma till yvonne är balsam för själen. i den lugna och tysta miljön blir man ompysslad och omhändertagen av yvonne. Där lärde jag mig att komma ner i varv av en lugn Yogaform. Jag besöker fortfarande yvonne ibland för att bli påmind om att lyssna på kroppens signaler, eller bara få vila en stund när hon arrangerar olika temakvällar/ Maria.

-Välbefinnande, glädje, insikt i mycket, beroendeframkallande 

-Energi, lärdomar, blir skönt tom i kroppen, mindre stressad i vardagen, mycket bra gruppsamvaro.Fantastisk ledare inspiratör och glädjespridare, kunnig suger åt mig allt./ Gro Björkung.

-Cirkulation i kropp o själ, fina diskussioner, Andning o avslappning. Torsdagarna är heliga!

-Glädje, avslappning, mjukare kropp och knopp. Helt underbart !Älskar detta!  Glädjen med dig som ledare gör mig glad efter varje pass.Härlig musik./Margot Myren.

-Längtar till varje torsdag.Tycker gruppen är kanonbra, skön harmoni , ingen gång är lik den andre, välkomnande med alla ljus som lyser,Alla måsten lämnar vi utanför dörren.tycker att passen är bra avvägda med mycket som kommer med sång, rörelser och avslappning. / Gudrun Jansson.

-Min mage fungerar bättre, blir vän med min kropp, avslappning, orkar mer i vardagen. Första gången jag tycker det ger något att vara med i en grupp. Yvonne ger mycket av sig själv, ger glädje att våga, ger inspiration./ Else-Marie.

-Har fått verktyg att inte ha ont längre, hittat mer inre balans. Tycker du är härligt positiv yvonne , man blir glad av att komma hit. Du pratar om intressanta ämnen och man lär sig nya saker och blir också påmind./Monica Nilsson.

-En underbar stund mitt i veckan. Glädje som räcker fram till nästa pass.Insikt att man inte är ensam med tankar och olika känslor. framför allt total avkoppling./Maria Myren.

-Glädje, lekfullhet och nyfikenhet. Släppa kontrollen och istället känna tillit.

DansYogan

-Härliga rörelser som hjälper mig just nu i min värkande krop. Gillar tempoökningen.Skönt med vila och meditation, stort behov av det. Ledare= du är fantastisk ! vilken glädje du delar, bra mix av glädje, allvar, prat och rörelser./Lena Svensson.

-Avslappning, ny energi, värme, kärlek, gemenskap. Man går alltid härifrån med glädje och värme i kroppen. Här släpper jag alla tankar och vardagsbestyr och är bara här och nu och är i mig själv. DansYoga är något jag kan rekommendera alla. Du är fantastisk kärleksfull och omtänksam. Bjuder på dig själv och är personlig, det gillar jag. Du inspirerar och lär ut på ett enkelt och intressant sätt./ Natalie

-När När lyckokänslan infinner sig i hela kroppen då är det underbart !händer tyvärr inte alla gånger men det beror då på hur jag mår. Kroppskännedom- känslan av att kunna gå inåt har blivit lättare. Glädje att komma hit. När jag pratar om DansYogan för andra får jag en lyckokänsla i kroppen. Gillar dig som ledare, du utstrålar glädje och energi ”oftast” ”blink ” ”ler”.Du är duktig på att hitta bra musik. Jobbigt ibland när vi fått ljudchocker när musiken varit för hög bara (puss puss) /Maria Karlsson.

-Mycket energi och självkänsla i mig själv, känner att jag kommit väldigt  långt och vill tacka dig yvonne för det.

-Det ger mig otroligt styrka, ett inre lugn och stor glädje. Detta är min fristad! något jag längtar efter varje vecka och som lyfter mig mer och mer.

ViloYoga

-En lugn skön stund i total avslappning/Helen Gidelöv

-Lugn i kroppen så jag klarar av en vecka till.Behaglig röst att lyssna på./ Maria Hahlin

-Rörlighet, ro, smidighet. kunskap som jag tror mig har fått hjälp till snabbare rehabilitering /Ros-Marie.

-Ro, påfyllning av energi, stillhet, lugn, ”egen stund” Det ger mig mer än vad jag kan beskriva med ord./ Kim Larsson

-Lugn o ro , lyx för mig själv,( Korten som vi drar med klok text varje vecka )är tankeväckande. Minna Sainio

-Jag längtar till varje pass som ger mig inre ro. Sover dåligt men efter viloyogan sover jag så bra. Passet ger mig det jag vill ha. Du är underbar som ledare.

DansGlädje

-Danspassen ger mig kraft och glädje !

-Även om jag är trött o sliten går jag i väg för då får jag energi o kraft igen.

-Härlig gemenskap, skön musik. känner mig väldigt glad o avslappnad efteråt.

-Kravlösa rörelser som mjukar upp min kropp och gör mig glad.